Intentieverklaring gereed

Afgelopen weekend is de intentieverklaring verstuurd naar de geïnteresseerden in een Herenboerderij in Oss. Dat leverde binnen enkele dagen al tien ondertekende verklaringen op! Het begin is gemaakt. Naast uiteraard een locatie en een boer, zijn er ongeveer 150 potentiële leden nodig om een Herenboerderij daadwerkelijk te kunnen gaan starten.

Waarom een intentieverklaring?

De intentieverklaring van Herenboeren Oss is bedoeld om inzicht te krijgen in het aantal geïnteresseerden dat daadwerkelijk lid wil worden. Het lidmaatschap wordt pas aangegaan op het moment dat de coöperatie is opgestart en de locatie van de boerderij geregeld is.
De intentieverklaring helpt ons om het aantal toekomstige leden goed in beeld te hebben en dat de oprichting van Herenboeren Oss ook daadwerkelijk door kan gaan. Met het ondertekenen van de intentieverklaring wordt er nog niks betaald en zit je er ook niet aan vast, je spreekt enkel je intentie uit om je aan te sluiten bij Herenboeren Oss.  

Ook een intentieverklaring ontvangen?

Dat kan. Via de website kan jij jezelf aanmelden als geïnteresseerde en aangeven dat je een intentieverklaring wilt ontvangen. Die kan je dan vervolgens rustig doorlezen en bij akkoord (digitaal) invullen, ondertekenen en terugsturen.
Heb je vragen, dan kan je die via e-mail stellen. Op onze website vind je allerlei informatie, waaronder een lijst met veelgestelde vragen (en antwoorden).