Herenboeren Oss werken ‘op afstand’ door

Met behulp van diverse middelen – telefoon, e-mail, videovergadering – werken de kartrekkers door aan het doel om een Herenboerderij in Oss te realiseren. Afgelopen maandag vond onze vergadering plaats op afstand door het gebruik van een videocall. Het aanmelden verliep soepel en het overleg ging goed.

Het aantal ondertekende intentieverklaringen loopt langzaam op. Wij zijn het aantal van 20 stuks gepasseerd. Verder zijn wij druk bezig met de zoektocht naar een geschikte locatie. Afstemming met overheden, met natuur- en beheerorganisaties, contact met deskundigen over grondsoorten en grondbewerking.

Helaas kunnen de presentaties en informatiebijeenkomsten die wij op de planning hadden staan, geen doorgang vinden. In navolging van andere Herenboeren-initiatieven gaan wij bekijken of een online-bijeenkomst een mogelijkheid is. Via onze sociale media houden wij je op de hoogte.

Heb je interesse om mee te werken aan het realiseren van een Herenboerderij in Oss? Meld je dan hier aan.