Online presentatie Herenboeren op 16 april

Nederland telt inmiddels 7 Herenboerderijen en minstens 15 initiatieven in oprichting, waaronder in Oss. Dit laat zien dat steeds meer Nederlanders interesse hebben in het gedeeld eigenaar zijn van zo’n coöperatieve boerderij die in hun dagelijkse voedsel voorziet. Nu het bezoeken van een Herenboerderij even niet kan, komen de Herenboeren naar je toe, en wel online.

Op donderdag 16 april vanaf 20 uur houdt Herenboeren Nederland een algemene informatieavond over Herenboeren, te volgen via het programma Zoom. Zij geven een algemene introductie, bieden ruimte voor het stellen van vragen en verwijzen je eventueel door naar bestaande initiatieven voor meer gedetailleerde informatie.
Er is plek voor 500 kijkers en vol is vol. Inloggen kan via deze link.