We houden vol in Oss

Het zijn rare tijden momenteel met het Corona virus. Iedereen probeert zijn of haar draai te vinden met alle maatregelen die er zijn. Begrijpelijk maar helaas kunnen ook al onze geplande bijeenkomsten om jullie verder te enthousiasmeren en te informeren niet doorgaan. Wel blijven wij achter de schermen hard werken aan het realiseren van de Herenboerderij.  Met diverse grondeigenaren en de gemeente Oss zijn wij nog steeds in gesprek op zoek naar een geschikte locatie.

Intentieverklaring

Om te kunnen starten met de boerderij hebben we minimaal 150 intentieverklaringen nodig. De tellers staat nu op ruim 30 ondertekende verklaringen! Hoe sneller we deze hebben, hoe sneller we ook van start kunnen gaan. Dus ben je serieus van plan om lid te worden, dan ontvangen wij graag een ingevulde intentieverklaring.

Veelgestelde vragen

Veel mensen weten ons via de e-mail te vinden en stellen ons praktische vragen over deelname aan de boerderij. Een veelgestelde vraag is bijvoorbeeld: Hoeveel monden moet ik afnemen?

“Je bepaalt zelf hoeveel monden je afneemt. Dit verschilt uiteraard per gezin. Word je lid en schrijf je je in met drie monden en blijkt dit naar verloop van tijd toch te veel? Geen probleem, ieder jaar kun je het aantal monden wijzigen. Het aantal monden wat je nu invult op de intentieverklaring is enkel een inschatting en wordt pas definitief ingevuld als je daadwerkelijk gaat deelnemen aan de coöperatie”. 

Heb jij ook een vraag, stel ze ons of kijk op onze website bij veelgestelde vragen.

Webinar

Door Herenboeren Nederland enkele webinars georganiseerd, die kan je hier terugkijken.